7 Μυστικά για τέλεις βλεφαρίδες

nouveau-lashes-img

Οι πλούσιες βλεφαρίδες μπορούν να αναδείξουν το μακιγιάζ σου και να τονίσουν τα μάτια σου, γι’ αυτό και πολλές από εμάς που δεν έχουμε μακριές τρίχες στα βλέφαρα μας καταφεύγουμε στην εύκολη λύση, δηλαδή στο να φοράμε ψεύτικες.

Στην ουσία όμως λίγες είναι οι γυναίκες που έχουν χτυπήσει το γενετικό τζακ ποτ, έχοντας το ιδανικό αποτέλεσμα από την ημέρα της γέννησης τους. Το βασικό είναι να φροντίζεις τις βλεφαρίδες σου, ακολουθώντας καθημερινά μερικά χρήσιμα tips, όπως αυτά που θα δεις στην λίστα που ακολουθεί!

1.Μην τρίβεις ή τραβάς τις τρίχες σου

Αυτή είναι μια συνήθεια που έχουμε σχεδόν όλες, μιας και δεν υπολογίζουμε ότι με το να τις τραβάμε χάνουμε αρκετές. Ακριβώς το ίδιο πράγμα όμως συμβαίνει και όταν είναι η ώρα να ξεβαφτούμε και τρίβουμε επίμονα τα βλέφαρα μας, ώστε να βγει η μάσκαρα.

2.Μην κοιμάσαι με μάσκαρα

Ούτως ή άλλως αν θέλεις να έχεις ένα όμορφο πρόσωπο θα πρέπει να ξεβάφεσαι πριν κοιμηθείς, αλλά ειδικά όσων αφορά την μάσκαρα θα πρέπει να την αφαιρείς με ένα καλό υγρό ντεμακιγιάζ ματιών, ώστε να κάνεις έναν βαθύ καθαρισμό που θα βοηθήσει τις βλεφαρίδες σου να αναπνεύσουν.

3.Χρησιμοποίησε σωστά το ψαλίδι των βλεφαρίδων

Βασικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείς το ψαλίδι πριν βάλεις μάσκαρα και ποτέ μετά, γιατί κολλάνε επάνω του οι τρίχες κατά το κλείσιμο με αποτέλεσμα να κόβονται πολλές από αυτές. Επίσης, θα πρέπει να το πιέζεις όσο πιο απαλά μπορείς και όι με μεγάλη δύναμη. Το μόνο που χρειάζεσαι για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα είναι μερικές απαλές πιέσεις.

4.Να τις ενυδατώνεις συχνά

Υπάρχουν ειδικά conditioners που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ώστε να κρατάς τις τρίχες σου πάντα ενυδατωμένες και γερές. Εναλλακτικά όμως, μπορείς να απλώνεις επάνω τους μια μικρή ποσότητα από ελαιόλαδο ή ακόμη καλύτερα από καστορέλαιο, χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *